Filtre
30 Teklifler sayfa başına, sıralama kriteri İlan verme tarihi

Immobilien

lüks villalar

Villa terimi Latince'den gelir ve kır evi veya mülk anlamına gelir. Roma İmparatorluğu'nda, zengin Romalılar, başkent Roma'dan bir geri çekilme olarak inşa edilmiş muhteşem villalara sahipti. Büyük bir arsaya ve sahibinin isteyebileceği tüm olanaklara sahip müstakil bir ev. Lüks bir villanın tanımı bu güne kadar pek değişmedi. Birkaç yatak odası ve banyosu, güzelce düzenlenmiş parkları, havuz alanları, golf veya spor sahaları olan ve genellikle lüks yat için kendi iskelesi veya kendi helikopter iniş pisti ile su üzerinde bulunan muhteşem bir ev.

Çatı katı

Bir çatı katı, çok katlı bir evin düz çatısında müstakil bir binadır ve aslen Amerika Birleşik Devletleri'nden gelmektedir. Eskiden tek kattan oluşan günümüzün lüks çatı katı, birkaç kattan oluşmakta olup, birkaç yatak odası ve banyoya, sinemaya, çatı havuzu ve fitness salonlarına, geniş bir çatı terasına sahiptir ve lüks bir şekilde döşenmiştir. Dünyanın en popüler metropollerinde çatı katında lüksün sınırı yok.

Lüks gayrimenkul, kaleler ve ayrıcalıklı mülkler

Emlak sektöründe lüks farklı yorumlanıyor. Milyonerlerin çoğu, meraklı gözlerden uzakta, sessiz bir sığınak, korunan mahremiyet arıyor. Servetini özel bir adaya ya da büyük parkları olan uzak konutlara yatıracak. Burada, Florida'daki Jüpiter Adası'ndaki Tiger Woods gibi suya doğrudan erişimi olan lüks kompleksler, özel bir plaj ve özel bir iskele veya komşulara izin vermeyen çok sayıda görkemli villalar bulacaksınız ve dinlenip çekilebilirsiniz. Yoksa dünyanın en pahalı ve en popüler metropollerinde nabız gibi atan hayatı deneyimlemeyi mi tercih edersiniz? Miami veya Rio'nun çatılarında kendi lüks çatı katınızda çatı katı partilerini kutlayın. Victoria ve David Beckham dileklerini yerine getirdiler ve kendilerine Miami'de 22 milyon avroya lüks bir çatı katında yer verdiler. Milyoner ya da milyarder, bizimle beklentilerinizi ve statünüzü karşılayan lüks konutlar bulacaksınız.

Dünyanın en güzel konutları

Burada, dünyanın her yerindeki lüks sınıf konutlarınızı bulacaksınız. Mallorca'da lüks bir finca, Avusturya'daki Wilder Kaiser'deki N ° 7 Wooden Life Style Lodge, ancak lüks mallar için platformumuzda zengin alıcılar tarafından sadece muhteşem fincalar değil, aynı zamanda Fransa'dan Dominik Cumhuriyeti'ne kadar çatı katları da bulunuyor. Herkesin hayali - sadece kendileri için özel bir ada, Adriyatik'in ortasında kendi abartılı ikametgahınız. Geleneğe ve tarihe değer veren zengin ve süper zenginler, bizimle birlikte dünyanın dört bir yanında görkemli villalar ve kaleler bulacaklar.

Yatırım amaçlı gayrimenkullere sermaye yatırın

Enflasyon varlıklarınızın devalüasyonuna doğru ilerlerken, yatırım amaçlı gayrimenkuller istikrarlı bir yatırımdır. Lüks segmentteki gayrimenkul, vergi avantajları ve enflasyona karşı korumanın yanı sıra servetinizi istikrarlı bir şekilde artırma fırsatı da sunuyor. Herando'da karlı projelere multi-milyon dolarlık yatırımların yanı sıra St. Petersburg'dan Venedik'in merkezine kadar tüm lüks otel komplekslerinde mega yatırımlar yapabilirsiniz. Bu yatırımlar size uzun vadeli, yüksek getiri vaat ediyor.

Ben lüks segmentte mmobilienkauf

Toskana'da lüks bir villa, Balear Adaları'nda asil bir finca, Algarve'de lüks bir daire veya en efsanevi kayak merkezlerinden birinde çatı katı satın almak, lüks gayrimenkul dünyası o kadar çeşitli ve abartılı ki her milyoner için var. hatta milyarderler eşleşen nesneler. Satılık çok çeşitli lüks mülklerimiz var. İster bozulmamış doğada klasik bir taş ev, ister popüler bir kentsel alanda lüks bir apartman dairesi, dünyanın en egzotik yerlerinde olsun, Herando size dünyanın her yerinde lüks yaşam fırsatları sunuyor.

Lüks mülkünüzü satmak mı istiyorsunuz?

Başarılı bir gayrimenkul satışı için Herando'nun kazandığı deneyimi kullanın. Herando ekibi bu projede size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Bize ulaşın .